Torsdag 17/8

  • Billede: HipSomHap
DAGENS PROGRAM

10:00-10:45
Led koncert
Med De Onde
De Onde er et splinternyt børneorkester der, som navnet antyder, er onde. Der er fuld fart over feltet når onde Tobias fyrer op under el-guitaren, eller når Torben spiller den onde bas. Og så er der Carl der er ond til at spille trommer og Peter som kan spille så højt på trompeten at det gør helt ondt. Glæd jer til en ond energifyldt koncert der kan få selv de sødeste små englebørn til at hoppe med på den onde bølge. Muhahahahahahaha…
De onde er:
Peter Marrot – trompet og vokal
Tobias Trier – guitar og vokal
Torben Westergaard – bas og vokal
Carl-Quist Møller – trommer og vokal
De Onde på YouTube
Alder: for alle aldre

11:00-12:00
Dit ondeste jeg
Vi stiller borde og bænke frem til ond ansigtsmaling i lange baner. Cirkusvognens personale maler det ondeste de har lært.

12:30-13:15
HipSomHap
Med Anna Spejlæg og Johnny LigeGlad
Hiphop er en af de største musikgenrer i verden. Alligevel er der aldrig blevet lavet rap-musik til børn i Danmark. Før nu…
Den står på svedige beats og seje rim, når Anna Spejlæg og Johnny LigeGlad fortæller sjove historier om at fyre den af og gøre det, man har lyst til – også når de voksne ikke synes det er verdens bedste idé. Glem alt om guitar og rundbordspædagogik: HipSomHap er kommet for at gøre børnemusik cool.
Det handler om at slippe hæmningerne og smide hænderne op – her er det okay at have krudt i røven og danse boogie woogie i fars fodboldsko. Musikkens mange skægge og skæve fortællinger er spækket med fængende hooks og hiphop-attitude i børnehøjde. Alt sammen bakket op af en topmoderne lydside med catchy beats, man umuligt kan sidde stille til.
HipSomHaps hjemmeside
Alder: for alle aldre