Torsdag 10/8

• Billede: Mosaikværksted med Sara Legind-Hansen

Trifolikom & Thierry
Lavkomik på højt plan med klovnerier og musik. Her møder vi bl.a. tryllekunstneren, der engang har tryllet sig selv væk, den franske stoleekvilibrist ‘Citroen Dyt Dyt Fromage’, rockeren Kurt kommer måske også lige forbi og giver sit glansnummer hvor rekvisitten er økologiske grønsager og mød den poetiske rengøringsklovn, der får både smil og tårer frem på børn og voksne. Tonnys numre bliver akkompagneret og bundet sammen af stemningsfyldt zigøjnermusik udført af artisten og musikeren Frank Thierry.
Trifolikum & Thierrys hjemmeside

Vær selv cirkusartist
Med Trifolikom & Thierry
Efter forestillingen får I mulighed for selv at prøve kræfter med artisteri og cirkus’eri. Trifolikum & Thierry hjælper både børn og barnlige sjæle!

Mosaikværksted (del 2)
Med Sara Legind-Hansen
Skab din egen flotte og fantastiske cirkusstjerne med mosaik. Den femtakkede stjerne er et symbol, der bruges både i cirkus og  på talrige nationers flag. Vi laver stjerner, som du kan tage med hjem.
Prøv glæden ved at bruge anderledes materialer. Vi arbejder med flisestykker, perler og små sten, som vi sætter fast med cement eller lim. Det kræver lidt tålmodighed, og er som at lægge puslespil, hvor brikkerne skal passe sammen. Vi bruger specielt værktøj til at klippe fliserne i stykker og nogle må slås i mindre stykker med en hammer, for at passe sammen. Ikke to mosaikker bliver ens, og de forskellige mønstre og farver gør de fine mosaikker spændende og utraditionelle.
Sara Legind-Hansens hjemmeside