• Billede: Cirque Content Pour Peu

Ups and downs
Med Cirque Content Pour Peu

Begge cirkusartister træder ind i manegen for at optræde med deres sædvanlige akrobatiske show. Men med ét bliver deres ellers så problemfri forestilling forstyrret af en tvivl.
Duoen bliver fanget i et spil. De opfinder nye veje og nogle gange bliver de væk, strejfer omkring og ser nye muligheder – men de bliver ved med at vende tilbage. Denne forestilling frembringer det uventede og overrasker publikum, som selv kan bestemme, hvordan de kommer videre.

Artister:
Manuel Loïse
Marchand Hugo
Cirque Content Pour Peus hjemmeside

Cirkusartist eller løve?
Vi stiller borde og bænke frem til ansigtsmaling i lange baner. Cirkusvognens personale maler dig, så end ikke din mor kan genkende dig.

Hvor langt kan kuglen trille?
Med BIBLIOTEKETs værksteder
Med 300 paprør bygger vi én lang kuglebane rundt om legetårnet på Hulgårds Plads. Hvor højt oppe fra og hvor langt kan det mon lykkes at få kuglen til at trille? Kuglebanen bliver på Hulgårds Plads også når Cirkusvognen triller videre til Degnestavnen. Med til at sætte paprør sammen og fast på legetårnet er Cirkusvognens personale og BIBLIOTEKETs værksteder.