• Billede: Teateret Fyren og Flammen 'Fusskopf'

Fusskopf
Med Teateret Fyren og Flammen
Fusskopf er en mand med fem fødder. Fusskopf elsker at danse, hoppe, løbe og gå. Ja han elsker alt det man kan gøre på sine fødder. På sin enkle opdagelsesrejse, finder han alle sine sanser frem. Men han ved ikke altid hvad han skal bruge sanserne til. Sammen Fusskopf er en forestilling for de allermindste. med publikum lærer han sanserne at kende.
Forestillingen er uden forståelige ord, men med masser af lyd og skøn musik. Ja når musikken spiller kan det være svært at sidde stille. Og så er det godt at det er en udendørs forestilling, så man kan danse med.
Teateret Fyren og Flammens hjemmeside
Alder: fra 2-5 år

Lav din egen fusskopf
Med BIBLIOTEKETs værksteder
Hvordan ser din mon ud?

Race Dog
Med Theatret Thalias Tjenere
En god portion hundegalskab for hele familien.
En action-komedie om forbudt kærlighed i en benhård hundeudstillingsverden – en verden af magt, begær, og indre og ydre parasitter.
Den underskønne Bolette er en feteret mopse-prinsesse med fine papirer og en strålende fremtid. Ralf er en kasseret væddeløbshund med en god næse for problemer. Da de tilfældigt mødes er det kærlighed ved første snus.
Men familien har andre planer for Bolette. Siden hun var hvalp, har hun været udset til parring med en champion af hendes egen slags. Nu risikerer hun at svigte generationer, traditioner, og ambitioner for at søge lykken med en håbløs køter.
Theatret Thalias Tjeneres hjemmeside
Alder: fra 5 år og op