Onsdag 9/8

• Billede: Six City Stompers

Six City Stompers
Er jazz også for børn? Med Six City Stompers på scenen er svaret et klart JA! Gruppen deler gavmildt ud af deres talent, virtuositet og spilleglæde og viser med tydelighed, at jazz er vedkommende og sjovt for alle aldre.
Six City Stompers’ musik er akustisk og taler både til hjerte, hjerne og krop. Børnene bliver inddraget i mange sjove lege i løbet af koncerten og får bl.a. lov til at forme musikken ved at prøve at dirigere musikerne.

Musikere:
Morten Ærø - trommer
Mads Mathias - vokal og saxofon
Peter Rosendal - melodika og basun
Regin Fuhlendorf - guitar og banjo
Kasper Tagel - bas
Six City Stompers hjemmeside

Kulørte klovne
Alle kan lave deres egen kulørte klovn, når Cirkusvognens personale finder dimse-dutter og tingel-tangel frem.

Mosaikværksted (del 1)
Med Sara Legind-Hansen
Skab din egen flotte og fantastiske cirkusstjerne med mosaik. Den femtakkede stjerne er et symbol, der bruges både i cirkus og  på talrige nationers flag. Vi laver stjerner, som du kan tage med hjem.
Prøv glæden ved at bruge anderledes materialer. Vi arbejder med flisestykker, perler og små sten, som vi sætter fast med cement eller lim. Det kræver lidt tålmodighed, og er som at lægge puslespil, hvor brikkerne skal passe sammen. Vi bruger specielt værktøj til at klippe fliserne i stykker og nogle må slås i mindre stykker med en hammer, for at passe sammen. Ikke to mosaikker bliver ens, og de forskellige mønstre og farver gør de fine mosaikker spændende og utraditionelle.
Sara Legind-Hansens hjemmeside